​Lad Pacco stå for jeres køleanlæg

PACCo er dine eksperter inden for køleteknik

Få den nyeste og bedste køleteknik

Har du brug for hjælp til dine køleopgaver?

Mangler du eller din virksomhed hjælp til at løse dine køleopgaver? Så har vi hos PACCO alle de løsninger og den rådgivning, du har brug for. Vi har gennem årene opbygget en meget stor ekspertise om køleteknik, og vi hjælper både med at rådgive, projektere, levere, installere og servicere jeres anlæg. Vi holder til i Roskilde, men du kan få besøg af en køletekniker fra PACCO, uanset hvor på Sjælland eller de brofaste øer, dit behov er.

Der er mange typer af køleanlæg på markedet. Vi anvender kun internationalt anerkendte kvalitetsprodukter og lægger vægt på at finde den helt rigtige løsning, som passer præcis til vores kunders behov.

Din ekspert i køleteknik

Gennem løbende videreuddannelse er vores medarbejdere hele tiden ajour med den seneste udvikling og teknologi på området. Vi er godkendt af Kølebranchens Miljøordning og medlem af Dansk Køl & Varmes garantiordning. Du kan derfor vide dig sikker på vores ekspertise indenfor køleteknik.

​Inden for køleteknik udfører vi opgaver både inden for vandkøleanlæg, splitanlæg, frikølingsanlæg og varmepumper, og har specialiseret os i:

​​Præcisionskøleanlæg til datacentre, serverrum, teknik- og telekommunikationsrum

​​Varmepumper til energieffektiv komfortopvarmning​

​Proceskøleanlæg til industrien

Energisparende anlæg til frikøling og varmegenvinding

Vi løser også specialopgaver – altid med fokus på energiforbrug og driftsøkonomi.

Vil du vide mere om PACCOs IoT-løsninger? - Læs mere her.

​Ring og få en snak med en af vores køle-eksperter

Det kan være svært at gennemskue lovgivningen på området for køleteknik. Vores eksperter er selvfølgelig godt inde i alle relevante paragraffer og hjælper dig gerne til at overholde lovens krav, bl.a. ved at kontrollere din virksomheds køleanlæg med de lovpligtige serviceeftersyn.

Ring til os i dag og hør mere om vores løsninger på forskellige køleopgaver. Beskriv for os, hvad du har brug for hjælp til. Så skræddersyr vi et tilbud på køleteknik, der kan indfri dine behov og ønsker.

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Andre services​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning