​Billigere & mere energivenlig

​Lad PACCO stå for din energivenlige varmeløsning

Spar penge med en varmepumpe

Få en billigere, mere energivenlig varmeløsning

Ønsker du at varme din bolig eller dine virksomhedslokaler op på en måde, der både er billigere, mere energibesparende og skånsom overfor miljøet? Så lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmepumpe til dine behov.

Hos PACCO leverer vi energieffektive varmeløsninger til kunder overalt på Sjælland og de brofaste øer fra vores base i Roskilde. Det gør vi blandt andet ved at levere og montere varmepumper. Vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at spare penge, hvor du kan, og ønsker samtidig at arbejde hen mod mere grønne, klimavenlige løsninger.​

Find en varmepumpe til dine behov

​Der findes forskellige typer varmepumper, og vi tilbyder både luft til vand- eller en luft til luft-varmepumpe. Alt afhængigt af hvor stor en bygning du skal have varmet op, fungerer enten en luft til vand- eller en luft til luft-varmepumpen bedst og mest energieffektivt.

​Med PACCO som sparringspartner behøver du ikke selv sætte dig nærmere ind i de forskellige varmepumpers teknologi og styrker. Vores kyndige medarbejdere er godt klædt på til at vejlede dig i din beslutningsproces.

​Kontakt os og hør mere om vores løsninger

Ønsker du at spare penge og få en miljøvenlig opvarmning af din bolig eller dine virksomhedslokaler? Så kontakt os og hør mere om vores varmepumpe og lad os beregne, hvilken løsning der bedst kan betale sig for dig.

Om du skal have opvarmet et lille sommerhus, dit hjem eller hele den bygning, din virksomhed holder til i, finder vi sammen frem til de bedste varme- og energiløsninger for dig.​

​Energieffektiv​e varmeløsninger 

​Grønne og klimavenlige løsninger

​Spar penge

JEG ønsker tilbud på en varmepumpe-løsning

 
 
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Læs mere om PACCOs persondataforordning her.

Andre services​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning