Case Story:

Sofies Klimabevidste Valg

Hos PACCO forstår vi vigtigheden af at træffe grønnere valg, der ikke kun gavner vores planet, men også din økonomi.

Sofie er et godt eksempel på en inspirerende og klimabevidst forbruger, der har taget flere vigtige skridt mod en grønnere fremtid for sig selv, sin familie og vores planet! 🌍🌱

Dette forår valgte hun bl.a. at opgradere sit hjem med en af vores luft-vand-varmepumper.

​Sofie, der er sidst i 30erne, har altid haft en passion for miljøvenlige løsninger og er meget bevidst om at træffe ansvarlige valg i sit personlige liv.

​Som engageret træner i den lokale idrætsforening og dedikeret mor forstår hun vigtigheden af teamwork og anerkendelse af individuelle ønsker og behov. – Præcis, hvad vi står for i PACCO med vores personlige rådgivning, hurtige tilbagemeldinger, skræddersyede løsninger, pålidelig service og ordentlighed.

​I et travlt familieliv med to fuldtidsjobs, børnehave, skole og fritidsaktiviteter, har Sofie ofte stået over for logistiske udfordringer. Sofie elsker imidlertid at optimere processer både i sit job og i sit fritids- og hjemmeliv, og det falder hende naturligt at tage ansvar for at gøre en positiv forskel.

​​

Fokus på klimaaftryk og varmeudgifter

Sofie vil gerne investere i en bæredygtig fremtid for sin familie, der også tæller ægtefællen Tommy, parrets to friske drenge på 4 og 7 år og labradoren Freya.

​Sammen bor familien i et dejligt klassisk parcelhus fra starten af 70’erne, i udkanten af mellemstor provinsby i Egedal kommune. Boligen er på 178 m2, børnefamilievenligt fordelt på 5 værelser, køkken og to badeværelser.

​​

Med et klart fokus på både at reducere familiens klimaaftryk og varmeudgifter, besluttede Sofie i foråret at skifte boligens gamle gasfyr ud med en moderne luft-vand-varmepumpe.

​Således på udkig efter en mere bæredygtig varmeløsning, der kunne matche hendes grønne ambitioner uden at koste en herregård, kastede Sofie sig målrettet ud i en undersøgelse af varmepumpemarkedet. 💡🏠 ​

roset-grønLæs mere her, hvis du vil vide mere om den varmepumpe, Sofie valgte at opgradere sin bolig med - og have lidt tal på, hvad hun fremover kan forvente at positive konsekvenser.

Tillid afgørende for bæredygtige valg

​Sofies research førte hende til PACCO, hvor hun følte sig mødt med god kommunikation og oprigtighed. Vores dedikerede sælger, Thomas, tog sig god tid til at besigtige boligen og forstå Sofies ambitioner og behov, og gav hende en fair pris. Hun havde forinden fået et lidt billigere tilbud fra en anden leverandør. Men tillid, hun oplevede til Thomas, blev afgørende for hendes valg af PACCO som leverandør. 💚🤝

Efter installationen er gennemført, er Sofie stadig ikke tvivl om, at PACCO var det rigtige valg. Resultatet af at følge Thomas’ anbefalinger er nemlig en varmepumpe-løsning, der passede perfekt til lige netop hendes ønsker, bolig og dagligdag.

Sofie har desuden i høj grad værdsat vores tekniker Michael for hans ekstraordinære grundighed, og for at holde hende opdateret gennem hele installationsprocessen. Det betød nemlig, at Sofie trygt kunne tage afsted på ferie med sin familie, mens vores team tog sig af alt arbejdet – og selvfølgelig også sørgede for at rydde pænt op efter sig. 🛠️✅

Klar til flere klimavenlige tiltag

Efter at have fået installeret vores anbefalede luft-vand-varmepumpe, var Sofie og hendes mand klar til at indlede endnu et par større tiltag mod en mere bæredygtig fremtid. Nemlig at kombinere vores varmepumpeløsning med solceller og en el-drevet bil med tilhørende privat opladningsstation. 🌞🌿🚗 - Tilsammen en miljøvenlig og særdeles energieffektiv kombination, der ikke kun vil reducere familiens samlede CO2-aftryk endnu et betydeligt hak, men på sigt også give dem endnu større økonomisk fordel.

Skal vi også hjælpe dig godt på vej mod en grønnere fremtid?

​Er du ligesom Sofie - en klimabevidst forbruger, der ønsker at tage et skridt af betydning mod en grønnere fremtid? Så kontakt vores eksperter allerede i dag, og lad os sammen finde den ideelle varmepumpeløsning til lige netop dig og din bolig. En løsning, der ikke kun sparer dig penge, men også reducerer dit CO₂-aftryk betydeligt.

Ring til os på 46 37 11 05 eller indsend formularen øverst på siden her, og få en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores varmepumpeeksperter.

💚 Vores team er klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning til dit hjem, ligesom vi har gjort for Sofie og alle vores andre tilfredse varmepumpekunder 🏡😊

rating

​PS: Tjek gerne Trustpilot, hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du skal vælge os😉​

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning