Vi hjælper med at spare på dine penge​

​Vi leverer kvalitetsløsninger

Energioptimering: En investering, der lønner sig!

Spar penge med bedre energieffektivitet

Er du sikker på, at dine køle-, varme- og ventilationsanlæg ikke bruger unødvendig meget energi, og dermed er en større udgift, end de burde? Hos PACCO leverer vi energieffektive kvalitetsløsninger inden for køleteknik, ventilationsanlæg og varmepumper og tilbyder samtidig at udføre en generel energiscreening af dine allerede etablerede anlæg og tekniske installationer.

Der kan næsten med garanti være penge at spare ved at udskifte eller justere køleanlæg og ventilationsanlæg eller opdatere VVS-installationer og lysarmaturer. Vi holder til i Roskilde, men uanset hvor på Sjælland eller de brofaste øer dit behov er, kommer vi gerne ud og kigger på dine anlæg og vejleder dig i energioptimering.

Vil du vide mere om PACCOs IoT-løsninger? - Læs mere her.

Vi tilbyder energioptimering til store og små

Vores rådgivning om, hvordan man kan optimere sit energiforbrug, er tilgængelig for både store og små virksomheder. Uanset om der er tale om energioptimering af enkelte eller flere bygninger, hjælper vi meget gerne med at regne på det økonomiske udbytte, du kan opnå ved at gennemføre forskellige ændringer.

Vi udfører energieftersyn og optimering af ventilations- og klimaanlæg. Ved eftersynet gennemgår vi anlægget og udarbejder en rapport, der fortæller om anlæggets nuværende stand. Her kommer vi også med forslag til, hvordan du kan gøre anlægget mere energieffektivt. Samtidig giver vi overslag over pris og tilbagebetalingstid.

Udover vores egne kompetencer inden for energioptimering trækker vi på en række faste samarbejdspartnere i forskellige brancher. Derfor kan vi også tilbyde:

Energirådgivning i forbindelse med klimaskærmen

Termografering af elinstallationer – er der risiko for nedbrud?

Termografering af bygning samt varme- og køleinstallationer – afslører dårlig isolering

Ved at vælge os som din samarbejdspartner, når du vil spare på energien, kan vi sammen udarbejde løsninger, der vil kunne ses på din bundlinje.

​Kontakt os og bestil en rådgivende rapport

Er du klar til at tage det første skridt mod mere energieffektive løsninger til dine klima- og ventilationsanlæg? Så kontakt os allerede i dag og bestil tid til et energieftersyn. Med vores brede ekspertise og kyndige vejledning vil du hurtigt erfare, at energioptimering er en investering, der lønner sig!

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Andre services​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning