PACCO er VE-godkendt som virksomhed med speciale i varmepumper

Læs herunder mere om, hvilken betydning det har, at vi står på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder, der kan rådgive og installere varmepumper.

Bliv samtidig klogere på, hvorfor vores fine VE-mærke også er væsentligt for dig, som står over for at investere i en varmpumpe - og derfor søger kvalificeret rådgivning og gerne vil være sikker på at selve installationsarbejdet bliver udført autoriseret.

VE står for Vedvarende Energianlæg

Energistyrelsens VE-godkendelsesordning er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere og montere små vedvarende energianlæg såsom varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne.

Et kvalitetsstempel
Vores VE-mærke er din garanti for, at vi har uddannet vores medarbejdere, så de har de bedste forudsætninger for at kunne rådgive dig i dit valg af varmepumpe, og for at installere den korrekt.

Vores VE-godkendelse er med andre ord et kvalitetsstempel, der viser, at vi udover praktisk erfaring også har dokumenterede kompetencer til at finde og levere præcis den varmepumpeløsning, der bedst opfylder dine behov - og samtidig sikre, at den valgte varmepumpe fungerer optimalt, så du får bedst udbytte af din investering.

VE-mærkets betydning, når du søger tilskud
Det har hidtil været et krav for at komme i betragtning til tilskud fra statens såkaldte Varmepumpepulje, at benytter en VE-godkendt virksomhed til at varetage selve installationsopgaven.

Hos PACCO er vi derfor også din oplagte samarbejdspartner, hvis du overvejer du at søge tilskud fra Varmepumpepuljen, når den i år åbner i september.

Men uanset om du planlægger at søge tilskud og økonomisk støtte eller ej, anbefaler vi, at du altid har en VE-godkendt virksomhed med speciale i varmepumper med på råd helt fra start, når du står overfor et skift til en varmepumpe.

Skal vi hjælpe dig godt på vej med et optimalt skift til varmepumpe?
Er du på udkig efter en varmepumpe, der passer optimalt til dig og din bolig? Og har du behov for kompetent rådgivning - og de fordele og den tryghed, der ligger i, at vi er VE-godkendt inden for varmepumper?

Så kontakt vores varmepumpeeksperter allerede i dag, og lad os sammen finde frem til den ideelle varmepumpeløsning for dig. En løsning, der ikke kun sparer dig penge og reducerer dit CO₂-aftryk betydeligt, men også lever op til Energistyrelsens anbefalinger. Dermed også en løsning, der går godt i tråd med en evt. ansøgning om økonomisk tilskud fra Varmepumpepuljen, som åbner i september.

Ring til os på 46 37 11 05 eller indsend formularen på siden her, og få en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores varmepumpeeksperter.​

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning