Hos Pacco lader vi kun autoriserede kølemontører installere varmepumper

Hos PACCO har vi mange års erfaring inden for køleteknik. Som autoriseret kølemontør-virksomhed er vi naturligvis også godkendt af Kølebranchens Miljøordning – KMO.

​​Dette er også af betydning for dig, der står overfor at investere i en varmepumpe.

​​For din, vores og miljøets skyld

Varmepumper indeholder kølemiddel, hvis funktion er at flytte varme fra et sted til et andet. Kølemidler er imidlertid miljøskadelige, hvis de slipper ud i atmosfæren.

​Når du vælger en varmepumpeløsning fra PACCO, er du garanteret, at opgaven udføres af en autoriseret kølemontør med KMO-bevis, som er uddannet og certificeret til at håndtere kølemidler efter forskrifterne, så din varmepumpe installeres forsvarligt.

Skal vi også hjælpe dig godt på vej mod en grønnere fremtid?

Ønsker du også at passe godt på miljøet og være med til at sikre en grønnere fremtid? Og er du derfor på udkig efter varmepumpeløsning, der både passer til dig og passer på miljøet?

Så kontakt vores eksperter allerede i dag, og lad os sammen finde den ideelle varmepumpeløsning til lige netop dig og din bolig. En løsning, der ikke kun sparer dig penge, men også reducerer dit CO₂-aftryk betydeligt.

Ring til os på 46 37 11 05 eller indsend formularen på siden her, og få en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores varmepumpeeksperter

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning