​Drømmer du om at blive en del af en succesfuld virksomhed

Job i PACCO - aktuelt ledige stillinger

Drømmer du om at blive en del af en succesfuld virksomhed med fokus på godt indeklima, glade kunder og arbejdsglæde i top? - I PACCO søger vi fra tid til anden nye folk til forskellige positioner både i marken og på kontoret.

Tjek vores aktuelt ledige stillinger:

Servicekoordinator 

Erfaren ventilationstekniker

Som medarbejder i PACCO bliver du en del af en succesfuld virksomhed

Hos PACCO løser vi opgaver inden for køleteknik, varmepumper, ventilation og energioptimering. Herudover er vi dansk eneforhandler af en rækkekvalitetsprodukter, der er blandt verdens bedste. Med base i Roskilde har vi opgaver på hele Sjælland samt øerne. Vores dygtige teknikere og montører udfører arbejde af høj kvalitet for både private og offentlige kunder. Vi holder os ajour med den nyeste viden og teknologi, herunder også IoT, og råder både over ingeniører med speciale i køl, ventilation og energioptimering samt specialuddannede og certificerede teknikere og kølemontører.

Fokus på udvikling og arbejdsglæde

Bliver du ansat hos os, sørger vi selvfølgelig for, at du føler dig velkommen, og oplærer dig i vores digitale systemer, som både vi og vores kunder er glade for. Du træder ind i en unik virksomhedskultur med fokus på arbejdsglæde i hverdagen og plads til den enkelte og til dig, så du kan udleve dit potentiale og få succes i dit arbejde. Du vil få løn efter kvalifikationer og blive tilbudt sundhedsforsikring og pensionsordning samt løbende kompetenceudvikling.

Fandt du ikke en stilling , der passer lige til dig? Så send os evt. dit CV og en beskrivelse af dig selv og hvilke styrker, lige præcis du kan bidrage med. Send det til job@pacco.dk.

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning