Nu med VE-mærke og 3 VE-godkendte varmepumpe-installatører!

Udgivet 23. november 2022 af PACCO A/S


Her ser I to glade og helt nyudklækkede VE-installatører. Nemlig (tv) vores administrerende direktør, Christoffer Blach-Petersen og (th) vores afdelingschef for Ventilationsprojekter, Toste Lund Hoffmann.


Billedet er fra sidst i oktober da de begge netop havde modtaget deres beviser fra Teknologisk Institut i Århus - på veloverståede og bestået eksamener i "Varmepumper og systemer til overfladenær udnyttelse af geotermisk energi" iht. bek. 1047 af 26. august 2013.


Med Christoffer og Toste har vi nu hele 3 godkendte VE-installatører i PACCO. Alle med speciale i varmepumper.


Samtidig er vi netop i dag kommet på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder og kan dermed bryste os med VE-mærket. Det er vi naturligvis stolte af - og glade for, ikke mindst på vores varmepumpe-kunders vegne. VE-mærket har nemlig stor betydning for dem.

kan få det største udbytte af sin VE-installation.” (Kilde: Energistyrelsen)


Kort sagt betyder vores VE-mærke, at du som kunde kan regne med at få det optimale ud af dit varmepumpeanlæg, når du vælger en løsning fra PACCO. VE-mærket er nemlig din sikkerhed for ordentlig kvalitet - kompetent rådgivning, præcis dimensionering og korrekt installering.


VE står for “vedvarende energianlæg” og VE-godkendelsesordningen er Energistyrelsens mærkningsordning for installatører af det, man under ét kalder ”Små VE-teknologier” - f.eks. varmepumper, solceller, solvarme og biomassefyr.


VE-mærket kræver, at mindst én person i virksomheden har gennemgået og bestået kurset VE-installatør. Derudover kræver mærkningen, at virksomhedens kvalitetssikringssystem er godkendt og kontrolleret af en ekstern instans.


PACCOs VE-installatører er alle 3 specialuddannede i dimensionering og montering af varmepumper og specialister i valg af løsninger, der sikrer, at dit kommende varmepumpe-anlæg passer præcis til din bolig og dine behov og ønsker.


Vores varmepumpe-installatører tager derfor også højde for, hvilke opvarmningskilder, du benytter i dag, og om du fremover ønsker varmepumpen som primær eller blot supplerende varmekilde. På samme vis som de tager højde for din boligs størrelse, isolering, vinduer med videre.


Alt sammen for at sikre, at du både får en behagelig varmekomfort, optimal energiudnyttelse og bedst mulig varmeøkonomi ud af din investering.


” VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne. Der er tale om en ordning, der viser, at din virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation.” (Kilde: Energistyrelsen)

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning