Stærkt profil med fokus på vedvarende energi

Udgivet d. 6. oktober 2022 af PACCO A/S


I denne uge har vi med stor glæde budt velkommen til endnu en ny medarbejder – og dermed tilføjet endnu et stærkt kort til PACCOs Team Energy.– Bl.a. til udvikling energirigtige varmeløsninger og salg af​ varmepumper til private kunder.


Vores nye stærke kort hedder Thomas Nielsen og er pr. 1. oktober ansat som energikonsulent og projektleder i PACCOs køleafdeling.


Thomas er oprindelig udlært køletekniker og kan trække på mere end 30 års alsidig erfaring i branchen. Heraf 7 år som selvstændig og senest, et par år som serviceleder i en anden virksomhed.

Thomas er certificeret VE-installatør, men har derudover især beskæftiget sig med service og vedligehold. Og selvom mange af timerne i hans nye roller vil være knyttet til kontoret, ser Thomas også frem til i ny og næ at tage med sine nye kolleger ud i marken for at give et nap med, når der er ekstra travlhed hos kunderne.
Som ny energikonsulent og projektleder i PACCOs køleafdeling vil Thomas dog først og fremmest komme til at stå for vores salg af varmepumper til private. Desuden kommer han til at spille en væsentlig rolle i PACCOS videre udvikling af IoT- og energipakke-løsninger.

Vi håber, både vores gamle og nye kunder og samarbejdspartnere vil tage godt imod Thomas.

Velkommen til!


Se flere nyheder. 

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning