Drømmer du om en fremtid hos pacco?

VVS-beregner

Hos PACCO søger vi lige nu en dygtig VVS-beregner, der har lyst til at være en vigtig medspiller i vores stærke team med fokus på godt indeklima, energioptimering, udvikling og arbejdsglæde i hverdagen.

- Er du på udkig efter et udfordrende job, hvor samarbejdsevne og stærk selvstændighed modsvares af en høj grad af frihed under ansvar?

- Er du en kompetent kalkulator og brænder du for beregninger af VVS- og køleanlæg - og for at fordybe dig i komplekst udbudsmateriale?

- Er du vaks til at vurdere og ferm til at finde optimale løsninger, så mængder og længder går op i en højere enhed med budgetter, behov og betingelser?

Så er det måske lige præcis dig, vi søger til vores ledige stilling som VVS-beregner:

Du er uddannet vvs-installatør, køletekniker, maskinmester, ingeniør eller lign. og har min. 3-4 års relevant erhvervserfaring

Er du autoriseret VVS’er er det et ekstra plus, men ikke et krav

Du har solid erfaring med VVS-beregning og udarbejdelse af tilbud - gerne i forhold køletekniske løsninger

Du er vant til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer

Du har erfaring med at kalkulere og beregne projekter og udbud – og evner begge dele med største præcision og til aftalt tid

Du er it-kyndig og har flair for at lære nye programmer og systemer at kende

Du har gyldigt kørekort

Du er god til at begå dig på dansk, både på skrift og i tale, med fordel også på engelsk

Du trives både med kontorarbejde, kundekontakt og i tæt tværfagligt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere

Du har en struktureret, grundig og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver

Du kan tænke ud af boksen og har blik for både detaljer og helhed

Du har en positiv og konstruktiv tilgang til tværfagligt samarbejde og er en god kollega og sparringspartner

Du har engagement og lyst til at lære nyt

Ansætter vi dig som VVS-beregner i PACCO, ser du frem til en alsidig hverdag med en bred kontaktflade i tæt dialog og samarbejde med både kolleger, leverandører og kunder.

Du får en fast plads på kontoret i Roskilde på Ledreborg Allé 130J, hvor du vil have din daglige gang, når du ikke er ude hos kunder.

Dit primære ansvar bliver at sikre hurtige og præcise tilbudsberegninger på de mange forskelligartede projekter, PACCO byder ind på og udfører for kunder over hele Sjælland og på øerne.

Din rolle som VVS-beregner vil være betydningsfuld. Det vigtigste for os er, at vi leverer nøjagtig de projekter vores kunder efterspørger, og dine kalkulationer vil være afgørende for, at vi lykkes.

​Som ny medarbejder i PACCO træder du ind i en unik virksomhedskultur med fokus på arbejdsglæde i hverdagen og plads til den enkelte, så alle kan udleve deres potentiale og få succes i sit arbejde.

PACCO er også kendetegnet ved en flad struktur, hvor alle medarbejdere giver både med- og modspil. Du har ikke langt til din nærmeste leder, som altid gerne vil lytte til dine tanker og idéer.

Du bliver en del af et stærkt team med erfarne og imødekommende kollegaer. Vi holder os ajour med den nyeste viden og teknologi, og du kan bl.a. se frem til tværfaglige samarbejder og gensidig sparring med vores engagerede interne fageksperter, der har specialiseret sig i køleteknik, ventilation og energioptimering.

Du får løn efter kvalifikationer og vil blive tilbudt sundhedsforsikring og pensionsordning samt løbende kompetenceudvikling.

Kan du se dig selv i vesten som PACCOs nye VVS-beregner?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning, vedhæftet CV og relevante certifikater til job@pacco.dk. Skriv venligst ”VVS-beregner” i emnefeltet.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansøgninger vil blive behandlet i fortrolighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingschef Jesper Rise på mail ​jri@pacco.dk eller på mobil (+45) 2255 5011.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om PACCO

Pacco har mere end 40 års erfaring i løsninger til godt indeklima. Vi har særlig ekspertise indenfor køleteknik, ventilation, varmepumper og energioptimering. Som supplement til vores serviceaftale tilbyder vi også energiscreeninger og IoT-løsninger, og er herudover forhandler af en række kvalitetsprodukter, der er blandt verdens bedste. Pacco har ca. 30 ansatte og ledelsen består af tre afdelingschefer og en direktør.

Som arbejdsplads er PACCO kendetegnet ved et sundt samarbejdsmiljø og en kultur præget af godt humør og god stemning. Vi har fokus på arbejdsglæde og udvikling, både af vores medarbejdere og af virksomhedens ydelser. Der bliver løbende afholdt kompetencedage og sociale arrangementer med faglige indlæg - og mad.

Pacco har opgaver på hele Sjælland samt øerne. Vores tilfredse kunder, hvoraf flere har været faste kunder gennem mange år, tæller både store og små erhvervsvirksomheder, kommuner og boligselskaber.

Uanset en given opgaves kompleksitet, gør vi en dyd ud af at være en kompetent og kvalificeret sparrings- og samarbejdspartner.​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning