Vaillant - Det perfekte klimavenlige valg for Sofie

​​Efter omhyggelig overvejelse, og anbefaling fra vores varmepumpeekspert Thomas, valgte Sofie​ en luft-vand-varmepumpe af mærket Vaillant og typen monoblok, som benytter naturlige kølemidler og derved minimere CO₂ -udledningen.

​​

Vaillant er af flere gode grunde blandt PACCOs favoritproducenter inden for luft-vand-varmepumper. 

roset-grønMed en SCOP-værdi på 3,41 og evne til at generere boligens varmebehov ved brug af kun 6.129 kWh, er Sofies valgte model fra Vaillant et både energieffektivt og miljøvenligt valg. 

roset-grønSom et ekstra plus er Sofies varmepumpe samtidig utrolig lydsvag. Med kun 28 dB(A) på en afstand af 3 m, kan den placeres fleksibel – altså også i Sofies indkørsel tæt på skel - uden fare for negativ effekt for hverken dig eller dine naboer.

Spar penge og reducer dit CO₂-aftryk

​Da Sofie i kontaktede PACCO, havde hun og hendes familie de seneste 4 kvartaler haft et forbrug på 1900 m₃ gas til en gennemsnitspris på 10,74 kr./m₃.

På den baggrund foretog vi en energiberegning baseret på gældende forbrugspriser.

roset-grønEnergiberegningerne viser, at Sofie og hendes familie ved at skifte deres gamle gasfyr ud netop med vores anbefalede luft-til-vand-varmepumpe fra Vaillant kan forvente en årlig besparelse i forbrug og CO₂ på 13.314,00 kr. og 3.489 kg CO₂. - Altså en mærkbar årlig besparelse på familiens omkostninger til boligvarme og en markant mindskning af klimaaftrykket. 😊🌍🌱

En investering, der betaler sig

​Inklusive standardinstallation løb Sofies investering i en langt mere fremtidssikret, klimavenlig og økonomisk bæredygtig varmeløsning, der samtidig passede perfekt til hendes bolig og familieliv, op i en samlet pris på 124.800 kr.

Et beløb, der måske umiddelbart kan syne af rigtig mange penge. Men lad os se på det store billede – i lyset af Sofies energibesparelser og det reducerede CO₂-aftryk:

roset-grønUd fra energiberegningerne vil en varmepumpe-løsning som Sofies kunne tjene sig selv hjem på under 10 år.

roset-grønI samme periode vil Sofie og hendes familie, netop pga. investeringen i denne klimavenlige varmeløsning, kunne reducere deres CO₂-udledning med hele 34 ton!🌍

Dét i sig selv synes vi faktisk er en rimelig imponerende indsats for miljøet!

roset-grønSystemet kan tilsluttes solceller eller solvarmeanlæg, og understøtter dermed Sofies ambition om yderligere grønne tiltag for at minimere sin families CO2-aftryk og indsats for en grønnere og mere bæredygtig fremtid.🌞🌱

Skal vi også hjælpe dig med at finde perfekte varmepumpe, der opfylder dine ønsker og behov?

Er du ligesom Sofie - en klimabevidst forbruger, der ønsker at tage et skridt af betydning mod en grønnere fremtid? Så kontakt vores eksperter allerede i dag, og lad os sammen finde den ideelle varmepumpeløsning til lige netop dig og din bolig. En løsning, der ikke kun sparer dig penge, men også reducerer dit CO₂-aftryk betydeligt.

Ring til os på 46 37 11 05 eller indsend formularen her på siden og få en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores varmepumpeeksperter.

💚 Vores team er klar til at hjælpe dig med en skræddersyet varmepumpeløsning til dit hjem, ligesom vi har gjort for Sofie og alle vores andre tilfredse varmepumpekunder 🏡😊

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning