Ventilationsanlæg i skoler, døgninstitutioner og andre læringsanstalter

Ventilationsanlæg i skoler, døgninstitutioner, etc.

Godt indeklima giver bedre resultater i skolen!

Flere og flere undersøgelser af indeklimaet i vores skoler, døgninstitutioner, daginstitutioner samt andre læringsanstalter viser, at det er vigtigt at fokusere på indeklimaet. Vores børn og unge bruger store dele af deres barndom og ungdom i disse bygninger. – Det er derfor rigtig vigtigt, at indeklimaet er i orden.

Godt indeklima er ikke kun mekanisk ventilation, men det kan være en stor del af det!

Et godt ventilationsanlæg øger indlæringen!

Undersøgelser fra blandt andet DTU viser at man ved at optimere indeklimaet, med hensyn til luftkvalitet, temperatur og godt lys, kan øge effektiviteten af undervisningen med op til 10-15 %. – Med andre ord vil man kunne spare et helt skoleår, eller få et helt skoleår mere på den samme tid med den rigtige ventilation i skolerne og institutionerne.

I PACCO A/S fokuserer vi på luftkvaliteten. Vi sikrer, at der er et tilstrækkeligt luftskifte så CO2-koncentrationen holdes nede på et acceptabelt niveau, samtidig fokuserer vi på at energiforbruget ikke løber løbsk, og anbefaler derfor behovsstyret ventilation, - VAV ventilation.

På denne måde ventilerer vi kun, når de forskellige typer af følere giver signal til, at grænseværdierne er ved at være nået. Det kan være, at temperaturen bliver for høj om sommeren, og der enten skal luftes ud via vinduerne eller ved at en indbygget køleflade i ventilationen aktiveres. Det kan være at koncentrationen af CO2 nærmer sig grænsen på 1000 ppm.

Hvad enten det er nybyggeri eller gamle eksisterende bygninger, dimensionerer vi gerne jeres nye ventilationsanlæg, så det opfylder jeres krav til det et godt indeklima.

For ældre bygninger uden varmegenanvendelse er der også mange penge at spare på varmeregningen ved at installere et nyt ventilationsanlæg med indblæsning, hvor vi kan spare helt op 80-90% af varmen på den udsugede brugte luft. Det vil sige, at tilbagebetalingen af investeringen er kort – samtidig kan der ydes tilskud til sådanne energiprojekter.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud – kontakt os da gerne! Vi står altid klar til at hjælpe.

​Vi leverer og servicerer løsninger til bl.a.

Institutioner og skoler

Fitnesscentre og sportshaller

Boligforeninger

Private og offentlige byggerier

Små og store virksomheder

Produktionsvirksomhede

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning