STULZ CyberAir 3 Kundetilpassede kølesystemer

Energieffektivitet, kapitalinvesteringer, driftsomkostninger, rummets størrelse, støjbeskyttelse, redundans, lokalt klima - hvert projekt har sine egne specifikke krav, når det kommer til præcis aircondition.

Vores kunder kan vælge mellem forskellige konfigurationer og opnå en ideel balance mellem investeringer, driftsomkostninger og energieffektivitet. STULZ er verdens eneste producent til at tilbyde sådan et stort spektrum af muligheder og optioner.

CyberAir 3 fås både som Up og downflow units. Kapacitet fra 18 – 245 kW

CyberAir 3 units i forskellige standard løsninger.

​A-System:

Kølesystem baseret på DX (direkte ekspansion)

Kølemiddelkredsløbet består i hovedtræk af en fordamper, en ekspansionsventil, en scrollkompressor og en ekstern luftkølet kondensator. Rumluften transporteres af en ventilator, gennem fordamperen, hvor varmen overføres fra luften og til kølemediet. Air conditioning unit og ekstern kondensator er forbundet med hinanden ved et lukket kølekredsløb. Via kompressor og rørsystem transporteres varmen til kondensatoren, hvor varmen afgives.

AS System:Ligesom A systemet, er AS systemet også baseret på DX (direkte ekspansion).

For at gøre systemet endnu mere energieffektivt, er AS-systemet udstyret med en trinløst EC kompressor, hvilket giver en ekstra energibesparelse ved dellast.

​G-system:

Enkel varmeafledning via vand-glykol-blanding

Ligesom A-systemet. Forskellen i G-systemet, er at varmen fra DX kredsløbet overføres til en vand-glykol-blanding i en kondensator af pladeveksler-typen integreret i unitten. Glykolblandingen cirkulerer i et lukket kredsløb, og overfører varmen til luften udenfor via en eksternt tørkøler.

GS-systemet:GS system fungerer på samme måde som G-systemet.

For at gøre systemet endnu mere energieffektivt, er GS-systemet udstyret med en trinløst EC kompressor, hvilket giver en ekstra energibesparelse ved dellast.

GE-system:

Hybrid G-system med indirekte frikøling

Et hybrid kølesystem, der kombinerer et G-system med indirekte frikøling. GE-systemet skifter til energisparetilstand, så snart udetemperaturen tillader det. Den udvendige luft udnyttes derefter til indirekte frikøling. GE-systemer danner grundlag for indirekte Dynamic frikøling.

GES-system:

Hybrid G-system med indirekte frikøling og EC-kompressor

For at gøre systemet endnu mere energieffektivt, er GES-systemet udstyret med en trinløst EC kompressor, hvilket giver en ekstra energibesparelse ved dellast.​

​ACW-system:

CW-system med et redundant A system (dual væske)

To uafhængige kølesystemer (CW og A) i en air condition unit giver maksimal sikkerhed. Hvis det primære system (CW) fejler, tager A systemet automatisk over, så kølingen fortsætter uden afbrydelse.

​GCW systemet:

CW-system med redundant G-system (dual væske)

Lignende design som ACW kølesystemet, men med en væskekølet G system, der arbejder i kombination med CW-systemet, i stedet for et A-system.

​CW-system:

Væskekølesystem,

CW air condition units fungerer uden traditionelt kølekredsløb, men kræver nedkølet vand / glykol-blanding. Rumluften transporteres af blæseren gennem kølefladen, hvor varmen overføres fra luften til vand / glycol-blandingen. Air condition units er forbundet i et lukket kredsløb til en chiller (koldtvandskøleanlæg), fjernkøle-installation, grundvandskøle-installation eller andet, som fjerner varmen fra denne vand / glykol-blanding.

​CW2 systemet:Væskekølesystem med indbygget redundans i air condition unit.

CW2 systemet har to redundante CW systemer integreret i en enkelt air condition unit, hvilket sparer værdifuld plads i et Data Center.
Højt pålideligt system. Kræver 2 uafhængige kølevands / glykol-blandings forsyninger. Kan f.eks. være fjernkøle-installation og koldtvandskøleanlæg som back-up, eller andre sammensætninger af forsyninger.

CWE2 / CWU2:Disse systemer fungerer som CW2 systemet.

For yderligere at øge effektiviteten, har CWE2 / CWU2 systemerne et større filterareal og tilbyder mulighed for blæsersektion installeret under EDB-gulv.

Download PDF:

Læs pdf her.

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *
 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning